Sponsor worden bij TCD

Inkomsten uit contributies, kantineomzet en sponsoring zijn de drie belangrijkste bronnen van inkomsten van een sportvereniging. Ook bij TC Dubbeldam hebben we de steun van sponsoren keihard nodig en we hopen dat u een keuze kunt maken uit de vele mogelijkheden die we aan te bieden hebben.

Waarom wordt u sponsor?

Net als wij vind u TC Dubbeldam een schitterende club en wilt u zich betrokken voelen bij de club. Andere motieven zijn bijvoorbeeld het vergroten van uw netwerk, u wilt meer naamsbekendheid of u wilt uw product extra promoten. Met een kleine 600 leden is TC Dubbeldam dan zeer geschikt voor een stuk sponsoring. We staan goed bekend in de regio, qua gezelligheid maar ook sportieve prestaties. U zult zich snel thuis voelen bij onze mooie club!

Gouden Sponsor

In het pakket van een gouden sponsor zitten 7,5 meter reclamebord boven de banen (verdeeld over 3 borden en 3 banen), vermelding op de televisieschermen / de website, 1 gratis lidmaatschap voor een door u te bepalen persoon en 1x per jaar de mogelijkheid om bedrijfstennis te organiseren op maximaal 4 banen (e.e.a. in overleg). De kosten voor een gouden pakket bedragen 1500 euro per jaar, met een verbintenis van 3 jaar. De kosten voor het maken van de borden zijn voor de club.

Zilveren Sponsor

In dit pakket zit 5 meter reclamebord boven de banen (verdeeld over 2 borden en 2 banen), vermelding op de televisieschermen / de website en 1 gratis lidmaatschap voor een door u te bepalen persoon. De kosten bedragen 1000 euro per jaar, met een verbintenis van 3 jaar. De kosten voor het maken van de borden zijn voor de club.

Bronzen Sponsor

In dit pakket zit 2,5 meter reclamebord boven de banen, vermelding op de televisieschermen / de website en 1 gratis lidmaatschap voor een door u te bepalen persoon . De kosten bedragen 500 euro per jaar, met een verbintenis van 3 jaar. De kosten voor het maken van de borden zijn voor de club.

Bordsponsoren

Reclameborden boven de banen zijn natuurlijk een fantastische uiting om te sponsoren en om onze club aan te moedigen. We hebben borden van 2,5 meter aan de lange zijde van de banen 1, 4 en 6 en aan de kopzijde van alle banen. De opmaakkosten zijn eenmalig voor de sponsor maar daarmee blijft het bord wel eigendom van de sponsor. Er wordt uit gegaan van een 3-jarig contract, de kosten zijn 250 euro per jaar / per bord. Eenmalige kosten eveneens ca. 250 euro per bord.

(Open) Toernooi sponsor

Het Open Toernooi is een jaarlijks terugkerend toernooi in de maand juni. De sponsoring voor dit evenement is dus feitelijk een eenmalige sponsoring, bedrag nader overeen te komen.

Voor deze sponsoring krijgt u, afhankelijk van het sponsorbedrag, naamsbekendheid via KNLTB (alleen de hoofdsponsor), bekendheid op het park, naamsvermelding op de website (met link naar uw eigen website) en doorlopende reclame op scherm in het clubhuis.

Deze vorm van sponsoring is tevens mogelijk bij overige (interne) toernooien die op ons park gehouden worden.  

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Kok van Heeren, tel: 06-11710508 of mail: kok.van.heeren@demitan.nl