Over TC Dubbeldam

Historie T.C. Dubbeldam

In 1965 heeft de stichting Sportvoorziening Dubbeldam (SSD) het plan opgezet om 2 tennisbanen aan te leggen en een clubgebouwtje te bouwen aan de Esdoornlaan in Dubbeldam. Zij benaderden enkele sportieve dorpsgenoten om een tennisclub te formeren om op deze banen te gaan spelen. Zo werd in 1966, tijdens een vergadering in gebouw De Schuur de Tennisclub Dubbeldam opgericht. In de loop van 1966 werd het parkje officieel geopend door de toenmalige burgemeester, de heer Belaerts van Emminckhoven.

 

Ons park

Op ons park zijn 6 verlichte banen, een oefenkooi en een miniveldje. Alle banen zijn voorzien van kunstgras en daar kan dus altijd op gespeeld worden (behoudens zeer extreme omstandigheden). Het park is gelegen aan de Esdoornlaan, midden in de woonwijk Dubbeldam.

 

Tennislessen

Iedereen kan zich aanmelden voor tennislessen, en zeker voor de beginnende tennisser/ster raden wij dat van harte aan. Voor lessen kunt u zich aanmelden middels een inschrijfformulier, bij onze hoofdtrainer Pim Molmans.

 

Ook leuk
TCD is een fijne tennis vereniging waar gezelligheid en respect voor elkaar hoog in het vaandel staan. Er worden op regelmatige basis toernooitjes voor zowel senioren als junioren georganiseerd. Ons gezellige terras mag gezien worden en is een fijne plek om samen te komen.