Jeugdclubkampioenschappen 2024 Uitgesteld

June 11, 2024

Jeugdclubkampioenschappen 2024 Uitgesteld

Helaas moeten we mededelen dat de jeugdclubkampioenschappen voorlopig niet door kunnen gaan. Door een tekort aan vrijwilligers in onze jeugdcommissie zijn we momenteel niet in staat om dit evenement goed te organiseren.

Waarom?

De jeugdcommissie is cruciaal voor het plannen en uitvoeren van evenementen zoals de clubkampioenschappen. Helaas hebben we op dit moment niet genoeg vrijwilligers om dit belangrijke werk te doen.

Wat nu?

Wij roepen hierbij iedereen op die een steentje wil bijdragen aan onze jeugdafdeling om zich aan te melden als vrijwilliger. Met meer handen kunnen we niet alleen de kampioenschappen organiseren, maar ook vele andere activiteiten die onze jeugdleden enorm waarderen.
Wat betekent het om lid te zijn van de Jeugdcommissie?

Lid zijn van de jeugdcommissie van Tennisvereniging Dubbeldam houdt in dat je actief bijdraagt aan het succes en plezier van onze jeugdleden. Dit betekent:

 

1. Enthousiasme en Betrokkenheid

  • Je hebt een passie voor tennis en voor het werken met jeugd.
  • Je bent gemotiveerd om een positieve impact te hebben op onze jonge spelers.

2. Organiseren van Activiteiten

  • Je helpt mee met het plannen en uitvoeren van diverse activiteiten, zoals jeugdtoernooien, trainingen, en sociale evenementen.
  • Je zorgt ervoor dat deze activiteiten soepel verlopen en dat alle deelnemers een leuke en leerzame ervaring hebben.

3. Bijwonen van Bijeenkomsten

  • Je neemt deel aan vergaderingen van de jeugdcommissie.
  • Je denkt mee over nieuwe ideeën en initiatieven om de jeugdafdeling te verbeteren en uit te breiden.

4. Samenwerken in een Team

  • Je werkt samen met andere enthousiaste vrijwilligers die dezelfde doelen nastreven.
  • Je deelt kennis en ervaringen om samen de beste resultaten te behalen.

Geïnteresseerd?

Als je tijd en enthousiasme hebt om ons te helpen, neem dan contact op met William Boender – 0648123781. Jouw inzet kan het verschil maken!

Samen kunnen we ervoor zorgen dat de jeugdclubkampioenschappen en andere evenementen weer kunnen plaatsvinden. Bedankt voor je begrip en hopelijk tot snel!

 

Met vriendelijke groet,

William Boender

Andere Informatie

Kampioen TC Dubbeldam Team Oranje

Kampioen TC Dubbeldam Team Oranje

**Kampioen TC Dubbeldam Team Oranje** Van harte gefeliciteerd met jullie geweldige prestatie! Jullie hebben alle wedstrijden gewonnen in zowel het enkel- als het dubbelspel. Wat een fantastische prestatie en een bewijs van jullie talent en doorzettingsvermogen! Met...

Nieuwsbrief april 2024

Nieuwsbrief april 2024

Beste leden en tennisvrienden van TC Dubbeldam, Het is weer tijd voor onze nieuwsbrief! Met de lente in volle bloei en de buitenbanen die weer volop gebruikt worden, hebben we een spannende periode voor de boeg bij onze geliefde tennisclub. In deze editie brengen we...

Inschrijven Open Toernooi 2024

Inschrijven Open Toernooi 2024

Het is nog even wachten, maar de inschrijving voor ons open toernooi is nu geopend! Dit jaar staat alles in het teken van het EK Voetbal. Ons park wordt volledig omgetoverd tot een Europees paradijs. Je kunt genieten van heerlijke hapjes en drankjes. Natuurlijk mag de...