Nieuwsbrief

November 15, 2023

Beste TCD-ers,

Na een geweldige zomer is de herfst dan toch haar opwachting gaan maken. In de laatste maanden van het jaar zijn de clubactiviteiten aangepast aan een ander seizoen… 28 oktober het Bier und Bratwurst toernooi, de herfstcompetitie, 17 november de klaverjascompetitie.

De tennisvelden zijn, mede door de splinternieuwe banen 1 en 2, weer in topconditie.

Afgelopen week is er een overleg geweest tussen het bestuur en afgevaardigden van onze commissies. Het doel was een betere afstemming te vinden tussen elkaar en het verenigingsleven weer een oppepper te geven. Een van de conclusies uit dit constructieve overleg was dat er betere communicatie moet worden gerealiseerd vanuit bestuurscommissies naar de leden.

De huidige website, die wordt beheerd door Martin Nijhuis, kan hierbij zeker een rol spelen maar werkt natuurlijk alleen als er actuele informatie wordt geplaatst. Als aanvulling hierop hebben we besloten dat er om de 3 maanden een nieuwsbrief (per mail) naar alle leden wordt verzonden met alle relevante informatie rondom TCD. Om dit op een goede en gestructureerde manier in te vullen is iedereen het er over eens dat we op zoek moeten gaan naar een communicatiemedewerker voor mailings, nieuwsbrieven, posters/flyers etc.

Hierbij een oproep aan jullie om bij interesse voor deze leuke functie een berichtje te sturen naar ons secretariaat; secretariaat@tcdubbeldam.nl We nemen dan z.s.m. contact met je op om verder invulling af te stemmen.

Gelukkig zijn de meeste commissies samengesteld uit actieve leden die hun steentje als vrijwilliger bijdragen. Op de vernieuwde website: www.tcdubbeldam.nl staat de samenstelling van elke commissie, nieuwe voorzitters zijn Cees Vermaat van de parkcommissie, Rob Kleinloog van de kantinecommissie en William Boender van de jeugdcommissie.

Verder vinden we het nodig om op zoek te gaan naar meerdere sponsoren. Er is momenteel geen actieve sponsorwerving gaande, daarom ook hierbij een oproep aan jullie om een steentje bij te dragen en zitting te nemen in een nieuw te vormen sponsorcommissie. Bij interesse ook graag een mailtje naar ons secretariaat.

Vooruitlopend op de binnenkort te verschijnen nieuwsbrief enige informatie omtrent het onderwerp PADEL. Concreet is dat het aanleggen van padelbanen op ons terrein op grote bezwaren stuit in het aanvraag traject bij gemeente en overheid. De geluidseisen zijn zo streng dat e.e.a. een onmogelijke missie lijkt.

Echter…. vooruitlopend op een afstemming met en goedkeuring van onze leden is er wel een studietraject gaande om een unieke aanpassing te doen op ons huidige terrein. Het plan is om banen 5 en 6 te veranderen in een overdekte ruimte met 4 padelbanen en op de plaats van de huidige oefen/minibaan een nieuwe kunstgrasbaan te plaatsen. Hiervoor zijn we in overleg met de gemeente en mogelijk kunnen we hierdoor onze positie als sportclub versterken.

We houden jullie op de hoogte en kunnen eventuele vragen dienaangaande uiteraard beantwoorden.

Veel tennisplezier…

Namens het bestuur en de commissies van TCD.

Herman Stal

Voorzitter

Andere Informatie

Nieuwsbrief april 2024

Nieuwsbrief april 2024

Beste leden en tennisvrienden van TC Dubbeldam, Het is weer tijd voor onze nieuwsbrief! Met de lente in volle bloei en de buitenbanen die weer volop gebruikt worden, hebben we een spannende periode voor de boeg bij onze geliefde tennisclub. In deze editie brengen we...

Inschrijven Open Toernooi 2024

Inschrijven Open Toernooi 2024

Het is nog even wachten, maar de inschrijving voor ons open toernooi is nu geopend! Dit jaar staat alles in het teken van het EK Voetbal. Ons park wordt volledig omgetoverd tot een Europees paradijs. Je kunt genieten van heerlijke hapjes en drankjes. Natuurlijk mag de...

BBQ Afsluiting Voorjaarscompetitie

BBQ Afsluiting Voorjaarscompetitie

Beste team captains, Net als vorig jaar organiseren wij op vrijdag 5 juli weer een heerlijke barbecue. Wij zouden het ontzettend leuk vinden als jullie teams hierbij aanwezig zijn. We zullen de aankomende kampioenen die avond ook in het zonnetje zetten. Er wordt onder...